Schablonmaskiner


Marsh R-1", S-3/4", H-1/2", Q-1/4"

Med schabloner märker ni snabbt, tydligt och till en låg kostnad. Märkningen sitter direkt på kollit och man riskerar ej att texten försvinner. Med MARSH schablonsystem får ni märkningar som tål flera års utomhusexponering utan att texten försvinner. Med MARSH schablonmaskin stansar ni snabbt och lätt egna schabloner.

Lägg ett schablonark på den markerade plattan. Varje radmarkering är nedsänkt för att underlätta vid radbyte. Du känner lätt med fingertopparna när schablonen ligger rätt. Lås fast arket med låsknappen. Ställ in önskad text med väljarratten och tryck ned handtaget. Matningen sker i sidled. Även matningshandtaget arbetar i sidled, vilket underlättar arbetet. Specialstansar kan erhållas till Marsh schablonmaskiner.

Tala med oss och vi hjälper dig att välja rätt metod och märkbläck för just ditt behov.

Tiflex Variabel

En schablonmaskin med ett arbetsbord på 295x1100mm. Tiflex jobbar i texthöjder: 12 -100 mm. Med Tiflex kan Du göra dina schabloner i varierande texthöjd. Typsnitt för olika språk och symbolstansar finns. Vi specialtillverkar också verkyg för t.ex logotyper.

ST2000 Stanzomat

Datorstyrd schablonstansmaskin som styrs direkt från PC med windows 98 och uppåt. Det är enkelt att skriva, spara och stansa ut de schabloner som behövs. ST2000 innehåller 23 olika fonter/texthöjder från 14-205mm, samt symboler glas, pil, paraply mm. Maskinskåp med hjul och uppsamlingslåda för schablonstansavfall och förvaringsutrymme för t ex schablonrullar mm. Schablonkartongen ligger på rulle och kapas alltid ett par centimeter efter önskad text.